top of page
Showroom By Royal Interiors Venlo

Over ons

We zijn een luxe meubelzaak gevestigd in Venlo, waar we een unieke selectie meubels en woonaccessoires aanbieden. Ons team bestaat uit interieurontwerpers, meubelmakers en verkoopmedewerkers die allemaal gepassioneerd zijn over het creëren van een prachtige en comfortabele leefomgeving. We vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires die passen bij hun persoonlijke stijl en behoeften. Onze missie is om onze klanten te helpen hun droomhuis te realiseren en een ruimte te creëren waar ze zich thuis voelen. We nodigen u uit om onze winkel te bezoeken en onze collectie te bekijken.

Logo By Royals Interiors Venlo

Duurzaamheid

By Royals Interiors richt zich ook op duurzaamheid! 

 

Hoe doen wij dit?

Onze banken en bedden worden allemaal geproduceerd in Nederland. Daardoor is onze ecologische afstand kleiner ten opzichte van meubelzaken die hun producten in het buitenland inkopen. 

 

Wij maken ook uitsluitend gebruik van Nederlands materiaal waar wij achter staan! 

 

Dit houdt in dat voor u de levertijd snel is, maar ook voor het milieu betekent dit een hoop. Ons materiaal is gericht op een lang leven. De stoffen die wij gebruiken voor onze banken en bedden zijn allemaal 100.000 toeren gedraaid. Dit houdt in dat u bank of bed een lange slijtvastheid heeft waardoor u bank of bed langer meegaat. 

Verder richten wij ons ook op de kwaliteit van het frame, de vulling en de afwerking, ook dit bepaalt de duurzaamheid van een bank of bed. 

 

Wij hebben bewust het merendeel van onze banken in de showroom gevuld met koudschuim materiaal. Dit doen wij omdat koudschuim van zichzelf een hoge dichtheid heeft, stevig is maar toch een goede veerkracht heeft. Verder is koudschuim goed bestand tegen vervorming en slijtage waardoor duurzaamheid gegarandeerd is.

Komt het toch een keer voor dat er iets mis is met onze producten? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar toch is het fijn om te weten dat onze producten gemakkelijk gerepareerd kunnen worden. Dit komt zoals eerder vermeld omdat wij onze banken en bedden zelf produceren in Nederland.

Onze 3 zekerheden

De beste service en het bieden van kwaliteit staat voor ons bovenaan.
Daarom bieden wij 3 zekerheden.

Eerlijke prijs

Een eerlijke prijs voor top kwaliteit!

Garantie

Altijd extra goede garantie op al onze meubels.

Duurzaam

Veel van onze meubels komen uit eigen Nederlandse productie.

bottom of page